2013 - 2017

HETHUIS NRE, Eindhoven

Het voormalige NRE-terrein in Eindhoven wordt herontwikkeld. De gemeente Eindhoven nodigt toekomstige eigenaren/gebruikers uit die samen - bottom up -het geheel willen ontwikkelen. Voor een van de nieuwbouwlocaties waarvoor we geselecteerd zijn, hebben we een gebouw ontworpen waar meerdere (werk)woningen een plaats in kunnen vinden. De architectuur is eigenzinnig geïnspireerd op de geest van de plek. Het gebouw is extra energiezuinig en voorzien van groene dakterrassen.

Het ontwerp is de basis waarop belangstellenden instappen om het plan mee uit te werken. De all in prijs hebben we al berekend: er wordt volledige transparantie gegeven over de kosten. Het plan is binnen het kader van www.hethuis.co ontstaan in samenwerking met Bouwpartners Valkenswaard en WitteWoningmakelaars.

Opdrachtgever de toekomstige gebruikers
Omvang 5 units met een inhoud van 600-900 m3, een oppervlakte van 118-150 m2 en eigen buitenruimtes van 100 tot 150 m2. Parkeren overdekt op eigen kavel.
Adviseur constructie Vericon
Aannemer Bouwpartners Valkenswaard